Hoe de kleine engel op aarde kwam

Vanaf 14 april 2013 is het boek ‘Hoe de kleine engel op aarde kwam’ te koop. De eerste druk van dit boek was als snel uitverkocht. Op 29 april 2014 is de tweede druk verschenen met opnieuw 1500 boeken. Inmiddels is in november 2018 de derde druk verschenen.
Het boek kan direct bij de uitgeverij worden besteld (zie de rubriek bestellen), maar ook via bepaalde boekhandels, zoals De Boekerij in Zutphen, de Haagse Boekerij, Jeugdboekhandel Silvester in Leiden en  boekhandel Silvester in Zoetermeer.

Het boek kost € 17,50 exclusief een bijdrage in de verzendkosten. In 2022 zijn de verzendkosten voor 1 of 2 boeken € 4,00. Boeken worden via Track en trace verstuurd. Hieronder zijn aantal afbeeldingen van het boek opgenomen met dank aan Angelique Kleijne, de vormgeefster van het boek, voor de afbeeldingen.

Er is ook een serie van 12 kaarten op prentbriefkaart-formaat beschikbaar van afbeeldingen uit het boek ‘Hoe de kleine engel op aarde kwam’. De kaarten zijn te vinden in de rubriek Producten en kosten € 1,00 per stuk excl. verzendkosten.

Voorkant boek   afbeelding-1   afbeelding-3  afbeelding-5 afbeelding-6   afbeelding-7

Gelijktijdig met de tweede druk is het boekje ‘Dromen van de zon’ verschenen. Dit was tot op heden alleen op kaarten beschikbaar (zie producten), maar is nu geheel opnieuw bewerkt en van tekst voorzien. Hieronder ziet u een drietal afbeeldingen van het boekje.Het boekje ‘Dromen van de zon’ kost € 5,00 per stuk excl. een kleine bijdrage in de portokosten, indien het apart besteld wordt.

Boekje-Dromen-van-de-zon-DEF-1  Boekje-Dromen-van-de-zon-DEF-2  Boekje-Dromen-van-de-zon-DEF-3