Dromen van de zon

Dromen van de zon is sinds april 2014 een klein boekje en vormt met 13 afbeeldingen het verhaal van de rups die vlinder wordt ( € 5,=, plus verzendkosten). Het speelt door alle jaargetijden heen. Kleine compacte gedichtjes vormen de tekst.
Het boekje, dat in een enveloppe past, is zo een uitgelezen cadeautje om naar iemand te versturen; het verhaal “werkt” voor jong en oud.

Boekje-Dromen-van-de-zon-DEF-1

Ook zijn er van al deze afbeeldingen nog losse kaarten -met wat uitgebreider gedichtjes achterop- verkrijgbaar (zo lang de voorraad strekt à € 1.- per stuk). Deze kunnen zowel los besteld worden als in een set. Als set kosten ze € 10,00, indien ze gelijktijdig met het boekje worden besteld. Indien ze apart besteld worden, dus bijv. niet samen met het boekje of het boek Hoe de kleine engel op aarde kwam, wordt er apart verzendkosten gerekend, afhankelijk van het aantal. Indien u de kaarten los besteld, graag duidelijk aangeven welke kaarten u wilt ontvangen. U kunt de kaarten groter bekijken door er op te klikken en dan via de pijltjes doorbladeren.

U kunt uw bestelling doen via het bestelformulier. Wij sturen u na ontvangst van uw bestelling  de rekening toe via email, waarop u ook het rekeningnummer vindt vermeld.